понеделник, 3 юли 2017 г.

Subaru levorg с фейслифт

От август месец в Япония, започват продажбите на обновеното Subaru Levorg. Марката представи първите снимки на фейслифт версията, които ни разкриват леките козметични промени. Нови брони, променена радиаторна решетка и други дребни детайли ще открояват новият от настоящият модел. 
Освен козметиката, производителят съобщава, че има подобрения по окачването и електрическото серво управление. Моторната гама остава същата. Под капака място ще набират познатите 1.6 и 2.0 литрови, боксер мотори с принудително пълнене на цилиндрите и директно впръскване на горивото, куплирани предимно с CVT трансмисия, предаваща движението към четирите колела. Все пак съществуват известни подобрения направени по моторите, които са въздействали на разхода на гориво и на ускорението на автомобила от 0 до 100км/ч. 
В интериора също се наблюдават известни промени, като най-очебийна е наличието на нова мултимедийна система с 8-инчов дисплей, която идва директно от Subaru Legacy. Системите за активна и пасивна безопасност продължават да играят важна роля, като повечето ще се предлагат серийно. Огледалото за обратно виждане всъщност е дисплей показващ картина зад автомобила високотехнологична камера. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар