понеделник, 12 септември 2016 г.

Това е новият Hyundai I30

Новото поколение на Hyundai i30 е факт и ще бъде представен официално в Париж. прави впечатление, че корейците ясно и категорично хвърлят ръкавицата на не кой и да е, а на лидерът в този клас - Volkswagen Golf 7 или поне що се отнася до дизайна, качеството на материалите и вътрешното оборудване. Моделът прави впечатление и с новата дизайнерска линия на екстериора, която налагат корейците. новото поколение е проектирано, изготвено и тествано изцяло от европейското подразделение на марката, което гарантира, че ще покрие очакванията и на най-взискателните европейски клиенти. моделът е нараснал във всички посоки в сравнение настоящото поколение. Багажното пространство е увеличено до 395л., което с 15 повече от това в Golf 7. 
Гамата от двигатели включва три бензинови и три дизелови. Базовата версия ще се задвижва от атмосферния, 1.4 литров мотор с мощност 99к.с. по-нагоре в гамата ще стои 1.0 литровия, 3-цилиндров, турбо агрегат с мощност 120к.с., а на върха в гамата ще се вихри 1.4 литров, турбо мотор с мощност 138к.с. Дизеловите версии ще разчитат на познатият 1.6 литров мотор във версии на мощност от 95, 110 и 134к.с. Те ще бъдат куплирани само с 6-степенна, механична трансмисия, а за 1.4 литровият, турбо мотор ще се предлага и 7-степенна трансмисия с двоен съединител. Така трудно ще бъде победен нароченият Golf.
++++++++++++++++++++
Спортната версия носеща обозначението "N", разполага с 2.0 литров, турбо, бензинов агрегат с директно впръскване на горивото, чиято мощност е 250к.с. Той е куплиран серийно с 6-степенна, механична трансмисия задвижваща предните колела. Според предоставените данни I30 N, ускорява до 100км/ч от място за 6.4 секунди, а максималната скорост е 250км/ч. Марката ще предлага и версия с мощност 275к.с., благодарение на които ускорението спада на 6.1 секунди.






Няма коментари:

Публикуване на коментар