неделя, 10 юли 2016 г.

Suzuki SX4 S-Cross с обстоен фейслифт и нови агрегати

С фейслифта на Suzuki SX4 S-Cross, марката се опитва да предаде по-солиден вид на кросоувъра и го прави успешно. Именно дизайна бе проблем на този модел (Suzuki SX4 S-Cross: Най-грозен автомобил за 2013г.) и трудно привличаше клиенти към себе си, но това е на път да се оправи. Предната част на модела е изцяло нова, а нетипичната за марката радиаторна решетка привлича вниманието към модела още от далеч. В задната част промените се свеждат единствено до леко рестилизираните задни светлини. 
Все още няма официална информация относно механиката, но според източници под предния капак място ще намира новия 1.4 литров, турбо бензинов агрегат с мощност 140к.с., който ще може да се куплира по желание и с 6-степенна, автоматична трансмисия. Най-вероятно обаче настоящият 1.6 литров агрегат с мощност 120к.с. и CVT трансмисията ще продължават да се предлагат за модела. Това се отнася и за дизеловият, 1.6 литров мотор. Задвижването 4х4 ще продължава да се предлага срещу доплащане. 
В интериора промени не се наблюдават. Внимание е обърнато единствено на инфотейнмънт системата с тъчскрийн екран, която е от ново поколение. официалната премиера на обновеното Suzuki SX4 S-Cross ще се състои по време на автосалона в Париж, а продажбите ще стартират веднага след това. Надяваме се цените да останат на същите нива, но това е малко вероятно. Всичко зависи от това дали атмосферният агрегат ще остане в портфолиото на модела.
++++++++++++++++++++++++++++++++++
Според официалната информация освен новият 1.4 литров, бензинов, турбо агрегат под предния капак място ще намира и нов, 1.0 литров, турбо, бензинов мотор, който ще замени настоящият 1.6 литров агрегат. Мощността на 3-цилиндровият агрегат е 117к.с. и за него няма да се предлага задвижването на четирите колела. Продажбите на обновеният SX4 S-Cross ще започнат от 30-ти септември.



Няма коментари:

Публикуване на коментар