четвъртък, 12 май 2016 г.

Плановете на BMW до 2019г.

Според събраната информация до момента ще се помъчим да обобщим краткосрочните планове на BMW, относно развитието на моделната гама на леките автомобили до 2019 година включително. Още тази година ще видим седан версията на BMW 1-Series, която най-вероятно ще бъде представена по време на автосалона във Франкфурт. Там ще видим и Plug-in хибридната модификация на BMW X1, както и обновеното BMW 3GT. По-интересна обаче ще бъде премиерата на BMW X2.
През 2017 година се очаква премиерата на новото поколение BMW 5-серия, което ще бъде изградено върху платформата на 7-ма серия и ще разполага с новия 3.0 литров, Quad Turbo агрегат. Същата година ще бъде представен и ултралуксозният SUV модел - Х7, заедно с новото поколение BMW X3, а година след това и луксозно купе, което ще бъде презентирано като BMW 9-series. Фейслифт версията на BMW 2-series , също се очаква по това време. През 2018 година ще бъдат обновени BMW 2-series Active TourerBMW I3BMW X4
 и BMW I8, което ще получи и открита версия. По това време се очаква да стане факт премиерата на новата BMW 3-серия, но нея можем да видим и чак през 2019 година заедно с фейслифта на BMW X5. Новата 6-та серия, също би трябвало да бъде представено през 2019 година.

Няма коментари:

Публикуване на коментар