вторник, 17 ноември 2015 г.

Ford Escape с фейслифт и нови агрегати

Точно четири години след премиерата си в САЩ, Ford Escape получава козметични промени. Промените са видими от пръв поглед. Предната част разполага с изцяло нова радиаторна решетка, броня и фарове. В задната част промените се свеждат до новата стилистика на светлините, което е довело и до лека промяна на петата врата. 
Интериора също е получил известни промени, но най-фрапираща е сменената позиция на скоростния лост, който вече се намира по-близко до водача. Това от своя страна е довело до нов дизайн на централната конзола. Новите системи за сигурност и комфорт като: сигнализацията за автомобили намиращи се в мъртвата точка на водача, асистента за подпомагане при потегляне на наклон, адаптивен автопилот, автоматични превключване на дългите светлини към къси при насрещно движещ се автомобил, асистент за успоредно паркиране и система за алармиране при умора на водача ще са налични срещу доплащане. 

Новости има и под предния капак. Там място вече ще намират новите 1.5 и 1.6 литрови, турбо бензинови мотори с мощност съответно 183 и 245к.с. познатият 2.5 литров, атмосферен агрегат остава в портфолиото на модела. Всички агрегати ще се предлагат с автоматична трансмисия, а задвижването 4х4 ще се поръчва допълнително срещу доплащане. Официалната премиера на обновеният Ford Escape ще се състои по време на автосалона в Лос Анджелис. Предполагаме, че през март месец, в Женева ще видим и обновената европейска версия на модела, която носи името Ford Kuga.




Няма коментари:

Публикуване на коментар