вторник, 6 октомври 2015 г.

Фейслифт за Subaru Forester

От Subaru показа официалните снимки на обновеният Forester, чиито продажби трябва да започнат този месец. освен външните промени, които са незначителни, но забележими, инженерите на марката са ни подготвили редица нововъведения за модела, които подобряват безопасността и управлението на автомобила. Такива например са активните, LED фарове които правят своя дебют именно в този модел, както и новата система за управление с променено предавателно число от волана към колелата. Асистентът за движение в пътното платно вече ще бъде наличен в серийното оборудване, както и радара за обекти намиращи се в сляпата зона на водача. 
Впечатление прави и значително по-изисканият салон на автомобила. Добавените пиано-лак елементи, стилните алуминиеви апликации и новият инструментариум пред водача допринасят за усещането на по-висока класа. 
По отношение на механиката, то там нещата са ясни. Моторната гама е същата, но всички агрегати са с намалено съпротивление на триене на частите, което е довело до икономия на гориво с близо 8%. Оптимизираната CVT трансмисия също допринася за по-нисък разход на горивото.


Няма коментари:

Публикуване на коментар