четвъртък, 13 август 2015 г.

Официални снимки на Mercedes C-class Coupe W205

Това са официалните снимки на новото поколение Mercedes C-Class Coupe (W205). моделът ще бъде представен официално пред публика по време на автосалона във Франкфурт, който ще отвори врати в края на следващия месец. Днес обаче марката реши да разпространи изображения на модела, от които можем да видим в детайли неговия дизайн. Той е по-спортен и изтънчен в сравнение с този на седана, но и така трябва да бъде, тъй като този модел трябва да се изправи пряко, не срещу кого и да е, а BMW 4-series. Първоначално това изглежда, като мисия не възможна, но не трябва да забравяме, че все пак пред нас е модел на Mercedes и същият не разчита единствено на любов от пръв поглед. Въпреки това пропорциите са значително по-динамични от тези на предшественика. По-нисък и по-широк, новият C-class Coupe, изглежда по-динамично, въпреки дългото междуосие и късата задница. 
За задвижване под предния капак ще бъдат налични 4 и 6-цилиндровите бензин и дизелови агрегати на марката, чиято мощност ще варира от 156 до 333к.с. Няма да липсва и дежурната AMG версия с V8-цилиндров, би-турбо агрегат с мощност 476к.с. За сега не се споменава дали ще се предлагат версии със задвижване на четирите колела, но пък 9-степенната, автоматична трансмисия, както и окачването Airmatic ще са налице, което е и скритият коз на модела. Разбира се всички системи за активна и пасивна безопасност от седана също ще намерят своето място тук. 
Продажбите на новото купе трябва да започнат в края на тази година, като цени не се съобщават. Имайки предвид обаче факта, че серийно ще се предлагат неща като: безключов достъп, LED светлини, спортно окачване и панорамен покрив, то не трябва да очакваме ценова листа под 38 000 евро. Системите за предотвратяване на удар и тази за следене за сънливост на водача също ще са включени в базовото оборудване. През март месец се очаква да направи своята премиера и откритата версия на модела, с което моделното семейство на C-class ще бъде запълнено окончателно. 






Няма коментари:

Публикуване на коментар