петък, 7 август 2015 г.

Lincoln прави революция по отношение на комфорта с новата си седалка

Когато стана ясно, че Lincoln възражда модела Continental, марката заяви, че възнамерява именно с този модел да се върне в челните места по предлаган лукс в своите модели. Концепцията не блести с дизайнерски похвати, но в нея бяха представени първите по рода си седалки от ново поколение. Тази седмица марката презентира крайният продукт, който е минал всички тестове за безопасност и готов за серийно вграждане във върховите модели на марката. 
Новата седалка на компанията е вдъхновена от тези, които намират място в частните самолети и предлага невиждан до сега комфорт в масов автомобил. За нейната изработка са използвани изцяло нови материали, като: мемори пяна и пластмаса, които на практика приемат формата на тялото на пасажера и равномерно разпределят натиска, като облекчават позицията на врата и раменете. Пасажерът ще има възможност да регулира своята стойка в над 30 позиции. Страничната опора също е взета под внимание. Без проблем може да бъде внедрена системата за активни странични възглавници, които се втвърдяват по време на по-остри завои. Функциите за охлаждане, подгряване и масаж ще бъдат предлагани серийно. 
За сега от марката не са обявили официално, кога новите седалки ще намерят място в някои от моделите на компанията, но предвид факта, че новият Lincoln Continental се очаква някъде през 2016 година, то можем лесно да предвидим кога седалките ще бъдат представени официално. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар