сряда, 6 май 2015 г.

Great Wall Hawal H6 Coupe е най-авангардния модел на марката

От това лято в Китай, започват продажбите на новия кросоувър на Great Wall наречен Hawal H6 Coupe. Това е серийната версия на показаният миналата година като концепция в Пекин, Hawal C Coupe и е базиран върху платформата на отлично продаващият се Great Wall Haval H6. Дизайнът на H6 Coupe е насочен към по-младите клиенти на марката и тези с активен начин на живот. моделът притежава хромирана решетка, ксенонови фарове и LED дневни светлини. В интериора се наблюдава наличието на качествени материали, а на централната конзола място намира 8-инчов, тъчскрийн екран. Марката ще предложи и многобройни варианти за персонализиране, както на интериора, така и на екстериора. 
За задвижване Hawal H6 Coupe разчита на 2.0 литров, турбо двигател с мощност 197к.с., куплиран серийно с 6-степенна, механична трансмисия. Срещу доплащане може да се поръча и с DCT трансмисия. задвижването се осъществява посредством предните колела, но се предлага и опция 4х4.
За сигурността на пътниците се грижат 6 въздушни възглавници, ABS. ESP, EBD, система за подпомагане при потегляне на наклон и др. подобни. Цени все още не се съобщават, но за сега е ясно, че този модел ще се предлага само в Китай, поне до 2017 година. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар