сряда, 4 март 2015 г.

Ford Ecosport със значителни подобрения в Женева

За двете години, които е на пазара, Ford Ecosport получаваше доста критики, къде основателни, къде не. Те бяха свързани предимно с качеството на интериора и лошото управление на модела. От тази година марката ще предлага Ecosport, със значително количество подобрения свързани с оборудването и окачването. На първо място обаче трябва да споменем липсата на резервната гума на задната врата, което ще облекчи значително ежедневната употреба на модела. Визуалните промени обаче свършват до тук, ако се изключат декоративните елементи разположени на предната и задната брони. 
Що се отнася до интериора, от фирмата твърдят, че шумоизолацията е значително по-добра. Някои от контролерите са променени, добавени са хромирани елементи и като цяло усещането е за по-добро качество. Що се отнася до оборудването в Ecosport ще бъдат налични вече: камера за задно виждане, отопляем - преден прозорец, подгряващо на огледалата, волана и предните седалки. 
Много работа е хвърлено по окачването на модела, което търпеше известни критики. Най-напред трябва да споменем намаленият с - 1см. клиренс и новите настройки на амортисьорите. Електронния асистент за стабилността също е получил нови настройки, а кормилното управление е станало по-директно и стегнато. По отношение на агрегатите, то същите вече покриват нормите Евро6 и са получили допълнителна мощност от средно - 5%. За сега не се съобщава дали ще има промяна в ценовата листа на модела, но най-вероятно тя ще е минимална, ако въобще има такава. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар