понеделник, 23 февруари 2015 г.

Toyota обновява модела Auris

Японците представиха официалните снимки на обновената Toyota Auris. От тях се вижда ясно, че моделът е станал значително по-привлекателен благодарение на изцяло новата предна част. Новата броя, фаровете и радиаторната решетка придават на модела по-солидно излъчване. Промени има и в интериора, където Auris търпеше най-много критики. Може да се каже, че той е изцяло нов, а материалите използвани за неговото направа са от по-добро качество. Оборудването също е станало по-богато, като налични за модела ще бъдат и някои нови системи за активна и пасивна безопасност. Все още не разполагаме с пълната информация за обновената версия, но най-вероятно под предния капак място ще намират и новите 1.6 литрови, турбо дизелови агрегати от BMW. Официалната премиера ще се състои след броени дни в Женева, където ще станат ясни и подробностите относно механиката. Те ще бъдат добавени в последствие към този пост.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Изцяло нов е 1.2 литровия, бензинов, турбо агрегат с директно впръскване на горивото и мощност 116к.с. Той ще се предлага куплиран само с CVT трансмисия предаваща движението към предните колела. Според производителя средния разход на гориво на модел оборудван с този агрегат е 5.1л/100км.
Останалите бензинови агрегати в гамата на модела също са претърпели известни промени, които намаляват разхода на гориво и изхвърляните вредни емисии в атмосферата. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар