вторник, 14 август 2012 г.

Range Rover 2013: Официални снимки на модела

Ето и официалните снимки на модела рзпространени преди броени минути от централата на компанията. За съжаление все още няма официална информация относно механиката на модела, но тя ще бъде добавена веднага след като стане налична. За сега ще се задоволим с новите фотоси, които ни показват както екстериора, така и интериора, който можем да види за пръв път.
++++++++++++++++++++++++++++++++

По-голям, по-лек и по-модерен. Така марката описва четвъртото поколение на Range Rover. Според информацията разпространена официално новият модел е с цели 420кг. по-лек от предшественика си. Това се дължи на изцяло новото, алуминиево купе. Пониженото тегло неминуемо ще допринесе за значително по-добри динамични характеристики и разбира се за по-нисък разход на гориво. Управлението също ще бъде подобрено. Окачването на четирите колела е въздушно, но от ново поколение и според производителя стабилността на новия SUV е още по-добра. За пръв път това моделно семейство ще се предлага и с трети ред седалки. Първоначално новия Range Rover ще се предлага с един бензинов, V8-цилиндров и два дизелови агрегата чиито спецификации не се съобщават. Най-вероятно става въпрос за 5.0 литровия, компресорен агрегат и познатите 3.0 и 4.4 литрови дизелови мотори. Има вероятност в САЩ, моделът да се предлага и с бензинов, атмосферен мотор. Всички версии ще са куплирани с нова 8-степенна, автоматична трансмисия задвижваща 4-те колела доставяна от ZF.
Продажбите на модела ще започнат веднага след официалната му премиера, която ще се състои през септември месец, но цени за сега не се съобщават. Първите бройки би трябвало да достигнат до своите собственици най-късно през декември месец.

Няма коментари:

Публикуване на коментар